Cum sa te antrenezi corect in conditii de casa?

Cum sa te antrenezi corect in conditii de casa? photo

Antrenamentele in conditii casnice sunt o modalitate eficienta de a slabi daca nu vrei sau nu ai posibilitatea de a merge la sala. Cu ajutorul a astfel de antrenamente, se va normaliza activitatea organelor si sistemelor, dar si muschii se vor consolida.

Avantajele antrenamentelor casnice

Antrenamentele la domiciliu sunt o modalitate excelenta de a slabi, de a intari muschii, de a restabili sanatatea și de a-ti imbunatati starea de spirit. Avantajele acestor antrenamente sunt:

obtinerea unui corp tonifiat;

posibilitatea de a te antrena fara a avea experiența in fitness;

necesitatea minima de inventor sportiv;

exerciții simple, usor de efectuat.

Echipament minim necesar

Urmatoarele tipuri de echipamente pot fi utilizate pentru efectuarea exercitiilor:

1. Fitball https://bit.ly/2KxymYN

2. Haltere https://bit.ly/304pCV5

3. Coarda https://bit.ly/3oRhQZ2

4. Expander https://bit.ly/3uYQtxr

5. Banda de alergat https://bit.ly/2Y0vQSe

Organizarea antrenamentelor la domiciliu

Pregatirea fizica la domiciliu incepe cu crearea unui program si dezvoltarea obiceiului de a face exerciții în mod regulat, de cel puțin 3-4 ori pe saptamana. Mai mult, fiecare antrenament ar trebui sa dureze aproximativ o ora - iar cea mai optima perioada este prima jumatate a zilei.

Pregatirea unui program de antrenament la domiciliu are trei conditii de baza - initial se face incalzirea, apoi urmeaza exercitiile pentru una din grupele musculare, iar la final - antrenarea bratelor. Retine ca muschii au nevoie de aproximativ 60-70 de ore pentru a se recupera – adica ei trebuie antrenati la fiecare 3-4 zile.

Principala regula a antrenamentului acasa este sa te bucuri de exercitii. La urma urmei, exercitiile fizice nu sunt doar un instrument pentru a pierde în greutate sau pentru a caștiga masa musculara, ci si o modalitate excelenta de a face fata stresului.

FAQ

Antrenamentele la domiciliu sunt o modalitate excelenta de a slabi, de a intari muschii, de a restabili sanatatea și de a-ti imbunatati starea de spirit. Avantajele acestor antrenamente sunt: obtinerea unui corp tonifiat; posibilitatea de a te antrena fara a avea experiența in fitness; necesitatea minima de inventor sportiv; exerciții simple, usor de efectuat.
Pregatirea fizica la domiciliu incepe cu crearea unui program si dezvoltarea obiceiului de a face exerciții în mod regulat, de cel puțin 3-4 ori pe saptamana. Mai mult, fiecare antrenament ar trebui sa dureze aproximativ o ora - iar cea mai optima perioada este prima jumatate a zilei. Principala regula a antrenamentului acasa este sa te bucuri de exercitii.