Parteneri

Acvila Sport este lider în segmentul de echipament, articole și accesorii pentru toate tipurile de sport. Stocurile companiei noastre cuprind o gamă variată de produse la prețuri mai mult decât accesibile .

Datorită sistemul exclusiv de reduceri, calității impecabile și a gamei largi de produse, colaborăm strâns cu sportivi de performanță și talie mondială, renumite cluburi sportive, instituții de învățământ. Mai mult decât atât – consultanții noștri ajută fiecare cumpărător să aleagă cele mai potrivite modele de echipament pentru orice tip de sport și pentru orice buget.
Vă propunem în exclusivitate mărfuri semnate de branduri mondiale din Europa:
SUA   China     India    și numai de calitate superioară. La noi NU veți găsi modele contrafăcute, replici sau copii. Totodată, datorită prețurilor atractive, oferim tuturor clienților o combinație admirabilă de calitate și preț, indiferent de bugetul sau modelele selectate.
Politica companiei: un sport adevărat necesită echipament pe măsură. Astfel, oferind produse de calitate superioară la cele mai avantajoase prețuri, ne propunem să promovăm sportul, să îl dezvoltăm și să îl facem accesibil pentru toți cetățenii țării.
Acvila Sport – sportul tău începe aici!