Livrare și Achitare

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată în comanda prin intermediul curierilor. Achitarea se va efectua cash la livrare pentru persoanele fizice si juridice și doar prin transfer bancar pentru persoanele juridice.

Timpul și costul livrării

Termenul general de livrare în raza municipiului Chișinău este de pînă la cîteva ore, în dependență de timpul plasării comenzii. Costul livrării fiind de 50 de lei - pentrul coșul de pînă la 1000 lei.

Pentru comenzile urgente, dacă este plasată până la ora 12:00 - livrarea va fi efectuată în aceiași zi.

Taxa de curier se va achita doar o singură dată, indiferent de cîte produse aveți în comandă.

Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării. Plata coletului se face cash sau cu card bancar la livrare curierului. 

Curierii vor aduce coletele la adresa de livrare furnizată o dată cu comanda. La recepționarea coletului e necesar sa verificați aspectul exterior integru al acestuia, respectiv să nu existe deteriorări vizibile. Daca remarcați că pachetul este deteriorat grav și considerați că produsul poate fi afectat din această cauză, refuzați preluarea pachetului și informați-ne de urgență. Dacă pachetul nu prezintă deteriorări preluați coletul și semnați confirmarea de primire adusă de curier.

Curierul are obligația să predea fiecare colet personal. De regulă dacă curierul nu vă găsește la adresa specificată, vă va suna la telefonul pe care l-ați menționat cînd ați făcut comanda și va stabili de comun acord cu dvs. un nou termen de predare a coletului. Dacă nici atunci nu veți fi la acea adresa, coletul va fi returnat.