Nu mai merge la compromisuri, alege - SKECHERS

Nu mai merge la compromisuri, alege - SKECHERS photo

Skechers este brandul global care proiectează și dezvoltă un stil de viață și un produs performant, cunoscut pentru stil, inovație, calitate și confort. Împreună cu oferta sa diversă de încălțăminte, colecțiile pentru bărbați, femei și copii ale companiei includ o gamă din ce în ce mai mare de adidași, îmbrăcăminte și accesorii.

 

Înființată încă în 1992, compania Skechers este  unul dintre cele mai notorii branduri de încălțăminte de pe întreg globul. Pentru început, Skechers a creat un model de bocanci pentru muncă de pe șantier, iar astăzi putem găsi peste 4500 de modele diferite pentru bărbați, femei și copii.

 

Indiferent de stilul ales, fiecare își va gasi perechea de adidași potrivită, avînd posibilitatea de  a alege dintre modelele de lifestyle, casual, cele pentru sport sau chiar performanță. Miza cea mai mare a fost pusă pe confort, design și stil, iar prețul accesibil joacă cel mai mare rol.

 

Compania americană Skechers a reușit să ofere confort, indiferent dacă este vorba despre încălțîmintea de zi cu zi, cea casual, mai fashion, pentru sport sau chiar cea de performanță.

 

Tehnologia Memory Foam – SPUMA CU MEMORIE a fost concepută de către cei dela NASA avînd proprietăți unice și inovatoare pentru a ușura presiunea exercitată de corp. Acest tip de material sintetic este rezultatul unui program special din timpul anilor 60, chiar dacă tocmai în anii 90 experții au reușit să-l implementeze în tehmoglogia de confecționare a incălțămintei.

Tipuri de Memory Foam:

  1. Memory Foam - Comfort

- Oferă confort pe parcursul întregii zile;

- Se mulează după forma întregului picior;

- Ajută la preularea presiunii pentru picioarele sensibile;

 

 

 

  1. Gel-Infused Memory Foam – Confort și Stabilitate

- Asigură echilibrul perfect între confort și stabilitate;

- Absoarbe mișcarea;

- Contururează toate formele piciorului;

- Ajută la preluarea presiunii pentru picioarele sensibile;

- Include tehnologia wicking;

 

 

 

   3. Air-Cooled Memory Foam – Confort, Stabilitate si Respirabilitate

- Oferă reducerea presiunii, confort instant și respirabilitate;

- Include tehnologia wicking;

- Contururează toate formele piciorului;

- Perforat  “Dual-Lite” pentru creșterea absorbției de șoc și respirabilitate;

 

 

  1. Stability Gel Memory Foam

- Oferă stabilitate în plus, amortizare si confort instant;

- Șanț cu “toc” pentru stabilitate suplimentară;

- Impact redus pentru confort pe tot parcursul zilei;

- Contururează toate formele de picior;

 

 

 

Tehnologia GOGA MAT® - talpa care oferă răspuns rapid prin amortizare, oferind un confort maxim. Această tehnologie se folosește în toate colectiile “performance”: alergare, mers (walking/gowalk) sau training.

 

Probează doar și te vei convinge că SKECHERS este brandul care produce cea mai comodă încălțăminte, în care picioarele nu îți mai obosesc, iar tu  te simți mai bine decît desculț!

 

 

 

 

FAQ

Skechers este brandul global care proiectează și dezvoltă un stil de viață și un produs performant, cunoscut pentru stil, inovație, calitate și confort. Împreună cu oferta sa diversă de încălțăminte, colecțiile pentru bărbați, femei și copii ale companiei includ o gamă din ce în ce mai mare de adidași, îmbrăcăminte și accesorii. SKECHERS este brandul care produce cea mai comodă încălțăminte, în care picioarele nu îți mai obosesc, iar tu te simți mai bine decît desculț!
Tehnologia Memory Foam este un tip de material sintetic este rezultatul unui program special din timpul anilor 60, chiar dacă tocmai în anii 90 experții au reușit să-l implementeze în tehmoglogia de confecționare a incălțămintei. Are tipurile: Memory Foam - Comfort, Gel-Infused Memory Foam – Confort și Stabilitate, Air-Cooled Memory Foam – Confort, Stabilitate si Respirabilitate, Stability Gel Memory Foam. Tehnologia GOGA MAT® - talpa care oferă răspuns rapid prin amortizare, oferind un confort maxim. Această tehnologie se folosește în toate colectiile “performance”: alergare, mers (walking/gowalk) sau training.