Secretul unei afaceri de succes în familie

Secretul unei afaceri de succes în familie photo

O afacere de familie nu ar avea succes dacă membrii săi nu ar investi împreună TIMP, EFORT, PERSEVERENŢĂ atât în dezvoltarea lor antreprenorială, cât şi în viaţa privată.

Povestea fraților Sergiu și Andrei Gîrjev, care conduc un business la nivel internațional, cu parteneriate de lungă durată, este dovada vie că o afacere de familie este ca o casă părintească: nu se vinde, nu se dă, nu se schimbă. Ba mai mult, se transmite din generație în generație. La fel de importantă este şi atitudinea adoptată în relaţiile de afaceri. Una dintre colaborările internaţionale de succes a început acum 8 ani, când au fost în India şi au adus în Moldova branduri noi. Astfel, s-a bucurat mult de aprecierea clienţilor Cosco, producător de mingi şi echipament sport de o calitate înaltă.

Acvila Sport nu este doar o afacere de distribuţie a accesoriilor sportive. Compania îşi propune să promoveze modul de viaţă sănătos, ideea că sportul contribuie la integrarea socială, fiind parte din procesul educaţional al fiecărui cetăţean. Sergiu şi Andrei şi-au pus scopul să deţină un rol important în ceea ce priveşte consultarea specializată şi anume: alegerea corectă a unui echipament sportiv de joc, tehnici de antrenament, utilaj şi / sau echipament necesar pentru sportul preferat etc.

Cu foarte multă pasiune – ingredientul esenţial pentru o afacere de succes, familia Gîrjev a reuşit să dezvolte un business care nu doar le aduce profit, dar şi şansa să muncească cu plăcere în fiecare zi. Indemnul nostru este: "Pentru a reuşi, găseşte-ţi un drum şi ţine-te de el".

FAQ

O afacere de familie nu ar avea succes dacă membrii săi nu ar investi împreună TIMP, EFORT, PERSEVERENŢĂ atât în dezvoltarea lor antreprenorială, cât şi în viaţa privată.
Sigur ca DA. Compania Acvilasport si-a propune să promoveze modul de viaţă sănătos, ideea că sportul contribuie la integrarea socială, fiind parte din procesul educaţional al fiecărui cetăţean.