Alege Cadoul Preferat

Alege Cadoul Preferat photo

Dragii si scumpii nostri sportivi si sportive, pentru ca se apropie una dintre cea mai frumoase sarbatori ale primaverii, lansam cea mai tare premiere de pina acum!

Pentru că Sportul este viata, te sustinem sa nu mai astepti acea intirziata zi de luni, pentru a te apuca de sport. Scuza ca nu ai echipament, nu mai tine, pentru ca noi ti le oferim in DAR!! DA, DA, DA! Ai citit corect, pentru fiecare comanda facuta pe site vei primi garantat un cadou.

Daca plasezi o comanda in valoare de 250 lei, vei primi garantat o coarda de gimnastica. Daca te hotarasti sa alegi produse in valoare de 500 lei, vei primi in dar un expander fluture, iar pentru suma cosului mai mare de 750 lei, iti vom oferi in dar o pereche de haltere de vinyl de 1 kg.

Ultima, dar nu mai putin importanta: pentru coșul mai mare de 1000 lei – ai livrare gratuită și poți alege orice produs in valoare de 200 lei.

Promoția este valabila pina pe data de 10 martie!

Alege cadoul ideal pentru iubita ta, mama ta, sau cea mai iubita femeie din viata ta.

 

FAQ

DA, DA, DA! Ai citit corect, E real sa primesti cadou. Pentru fiecare comanda facuta pe site vei primi garantat un cadou. Alege Cadoul Preferat pentru fiecare comanda de pe situl https://acvilasport.md/. Promoția este valabila pina pe data de 10 martie!
Daca plasezi o comanda in valoare de 250 lei, vei primi garantat o coarda de gimnastica. Daca te hotarasti sa alegi produse in valoare de 500 lei, vei primi in dar un expander fluture, iar pentru suma cosului mai mare de 750 lei, iti vom oferi in dar o pereche de haltere de vinyl de 1 kg. Ultima, dar nu mai putin importanta: pentru coșul mai mare de 1000 lei – ai livrare gratuită și poți alege orice produs in valoare de 200 lei.