Exercitii cu haltere in conditii casnice

Exercitii cu haltere in conditii casnice photo

Exercitiile cu halterele sunt o modalitate excelenta de a iti mentine corpul intr-o forma buna. Acestea te vor ajuta sa te simti mai bine, sa-ti normalizezi greutatea, sa-ti imbunatatesti circulatia singelui, sa caștigi masa musculara sau sa-ti cresti rezistenta.

Pentru a exersa cu eficacitate, ai nevoie doar de cateva haltere și de o mare dorinta de a iti construi un corp frumos, sanatos si puternic.

E bine cunoscut faptul ca este mai bine sa incepi antrenamentul cu cele mai dificile exercitii, avand la dispozitie chiar de la inceput puterea maxima a propriului organism. Iti recomandam sa incepi prima zi cu genuflexiuni și flotari, care implica aproape toate grupele musculare ale corpului. In cele din urma, faceti unul dintre antrenamentele abdominale pentru a va intari abdomenul.

Dintre exercitiile cele mai usor de executat in conditii casnice, vom enumera:
1. Asezari cu haltere
2. Flotari
3. Tragerea halterelor in parti
6. Extinderea halterelor dupa cap
7. Lungs forward
8. Ridicarea mainilor cu halterele pe piept
9. Flotari inverse

Pentru eficienta maxima a exercitiilor date in conditii casnice, este necesar de ales halterele potrivite, dupa comoditate si greutate. Astfel, pe aceasta pagina puteti face alegerea corecta in acest sens.

La fel, va propunem sa alegeti si un scaun potrivit pentru haltere, cum ar fi scaun pentru ridicarea greutatilor wb016 sau scaun pentru ridicarea halterelor hms , care va permit efectuarea a unui set de exercitii mai complexe, chiar la tine acasa!