Blocurile de yoga

Blocurile de yoga photo

Blocurile de yoga au fost folosite de zeci de ani și au fost create special pentru a ajuta yoghinii de toate nivelurile în practica lor.

Dar chestia este că, atunci când mergi la un studio sau iei un curs, nu îți oferă cu adevărat 101 despre cum să folosești blocuri pentru ca acestea să-ți fie cu aadevărat de folos.

Blocurile de yoga sunt un instrument cu adevărat priceput pentru a te ajuta să îți îmbunătățești în mod substanțial practica de yoga și bunăstarea fizică. Acest accesoriu a fost introdus în cadrul cursurile de profil ca suport al corpului în realizarea mișcărilor de yoga. Aceste cărămizi sau Yoga Brick cum mai sunt denumite, sunt utilizate ca extensie a mâinilor, dar și ca suport pentru cap, spate sau șolduri. În timpul orei, yoga brick te va ajuta în vederea accentuării liniei corecte a corpului.

Există câteva tipuri diferite de blocuri de yoga și vei dori să alegi cel care ți se potrivește cel mai bine practicii și obiectivelor tale. 

Noi îți propunem Cărămida Yoga din spumă, pentru că este mai moale și mai ușoară decât celelalte tipuri care sunt pe piață (plută sau lemn). Acestea sunt cele mai bune pentru începători, deoarece pot fi mai confortabile de utilizat în posturi de susținere.

Cum ajută blocurile de yoga: atunci cînd ești complet liniar în triunghi, de parcă te-ai putea încadra între doi pereți, iar mâna ta se luptă să rămână pe pământ sau pe tibie, de cele mai multe ori corpul tău se învârte în mod natural, moment în care dacă utilizezi un bloc yoga, îți oferi mai multă stabilitate, astfel încât să te poți concentra asupra ridicării pieptului, alungirii prin vârfurile degetelor și plierii peste piciorul din față.

FAQ

Blocurile de yoga sunt un instrument cu adevărat priceput pentru a te ajuta să îți îmbunătățești în mod substanțial practica de yoga și bunăstarea fizică. Acest accesoriu a fost introdus în cadrul cursurile de profil ca suport al corpului în realizarea mișcărilor de yoga. Aceste cărămizi sau Yoga Brick cum mai sunt denumite, sunt utilizate ca extensie a mâinilor, dar și ca suport pentru cap, spate sau șolduri. În timpul orei, yoga brick te va ajuta în vederea accentuării liniei corecte a corpului.
Există câteva tipuri diferite de blocuri de yoga și vei dori să alegi cel care ți se potrivește cel mai bine practicii și obiectivelor tale. Ca exemplu: Blocuri de spumă Yoga - ușoare și pot lua în presiune mai mare, perfect pentru începători care caută sprijin pentru a face asane; Blocuri Cork Yoga - sunt eco-friendly cu efect calmant; Blocuri Yoga din lemn - originale și tradiționale, totusi blocurile din lemn yoga sunt groase și nu foarte suple, insa destul de grele.