Avantajele Îmbrăcămintei de Compresie

Avantajele Îmbrăcămintei de Compresie photo

În această perioadă în care sportul este o necesitate acută, ne concentrăm atât de mult pe ceea consumăm, cât de mult, ce conține și ce efect va avea, asupra corpului nostru.

Dar ce zici de ceea ce punem pe corpul nostru? Îmbrăcămintea de fitness este mai importantă ca niciodată, concepută în baza tehnologiilor avansate care vin să ne ajute, este un mod în care ne putem îmbunătăți performanța, fără eforturi enorme sau antrenament suplimentar.

Ce este îmbrăcămintea cu compresie?

Îmbrăcămintea cu compresie a devenit oarecum un termen umbrelă pentru articolele care există undeva pe un spectru de articole de îmbrăcăminte super strâmte și super revelatoare. Adevărata haină cu compresie are un scop anumit și adevărate beneficii. Îmbrăcămintea de compresie previne acumularea de acid lactic, iar efectul este unul pozitiv: o mai bună rată metabolică. Printre cel mai important avantaj pe care îl prezintă acest tip de îmbrăcăminte este îmbunătățirea circulației. Haina cu compresie îmbunătățește performanța și scurtează timpul de recuperare atât la sportivii amatori, cât și la sportivii de performanță.

Un alt beneficiu important este și faptul că hainele de compresie ajută la reglarea propriei conștientizări a poziției și mișcărilor corpului.  Hainele ajută sportivul să-și corecteze exercițiile, astfel încît antrenamentul să aducă rezultate maxime.

Confortul termic este un motiv pentru care hainele cu compresie sunt pe lista echipamentului pentru atleți. Materialele din care acestea sunt confecționate absorb umezeala, fiind răcoroase pe timpul verii și călduroase iarna. De asemenea, în cazul în care optezi pentru un echipament de compresie adecvat, bacteriile care pot produce iritații și care pot să apară din cauza transpirația nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare, iar mirosurile neplăcute vor fi neutralizate. Totodată, echipamentul de compresie, grăbește vindecarea musculară. De aceea, este indicat ca acesta să fie purtat chiar și după ce antrenamentul fizic s-a încheiat.

În achiziționarea unui echipament de compresie, pantaloni, șorti sau tricou cel mai important criteriu este alegerea măsurii corespunzătoare. Pentru a beneficia de avantajele oferite de haina de compresie, este important să nu optezi pentru o mărime mai mare decât ai nevoie, din grija că hainele te vor strânge, pentru că de fapt, aceste este rolul lor – de a strînge. O idee foarte bună este să alegi doar produse de calitate, confecționate de companii specializate în producerea echipamentul sportiv, unde vei beneficia și de consultanța corectă în alegerea hainelor pt antrenamentele tale. Asadar contactati specialistrii nostri pe acvilasport.md sau direct in magazin pentru a cuneaste mai multe detalii despre produsul ce va interesea-za.

 

FAQ

Îmbrăcămintea cu compresie a devenit oarecum un termen umbrelă pentru articolele care există undeva pe un spectru de articole de îmbrăcăminte super strâmte și super revelatoare. Adevărata haină cu compresie are un scop anumit și adevărate beneficii. Îmbrăcămintea de compresie previne acumularea de acid lactic, iar efectul este unul pozitiv: o mai bună rată metabolică. Printre cel mai important avantaj pe care îl prezintă acest tip de îmbrăcăminte este îmbunătățirea circulației. Haina cu compresie îmbunătățește performanța și scurtează timpul de recuperare atât la sportivii amatori, cât și la sportivii de performanță.
Confortul termic este un motiv pentru care hainele cu compresie sunt pe lista echipamentului pentru atleți. Materialele din care acestea sunt confecționate absorb umezeala, fiind răcoroase pe timpul verii și călduroase iarna. De asemenea, în cazul în care optezi pentru un echipament de compresie adecvat, bacteriile care pot produce iritații și care pot să apară din cauza transpirația nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare, iar mirosurile neplăcute vor fi neutralizate. Totodată, echipamentul de compresie, grăbește vindecarea musculară. Un alt beneficiu important este și faptul că hainele de compresie ajută la reglarea propriei conștientizări a poziției și mișcărilor corpului. Hainele ajută sportivul să-și corecteze exercițiile, astfel încît antrenamentul să aducă rezultate maxime.