Antrenament acasă cu gantere, haltere și greutăți

Antrenament acasă cu gantere, haltere și greutăți photo

Antrenamentul de forță, cum ar fi ridicarea greutăților sau utilizarea benzilor de rezistență, îți poate construe un corp perfect.

Ridicarea greutăților te poate ajuta să scazi în greutate. Antrenamentul de forță te poate scăpa de grăsimea corporală și te poate ajuta să arzi calorii. Masă musculară, de asemenea poate preveni rănile care pot avea loc în timp ce faci exerciții aerobice, jogging sau sau doar plimbări la pas rapid.

Sunt numeroase exerciții pentru a crește masa musculară, care pot fi efectuate cu gantere, cu ele poți antrena practic toate grupele musculare. Pe măsură ce ești perseverant și antrenamentul tău fizic progresează, trebuie întotdeauna să crești greutatea ganterelor. Acest lucru ar trebui să fie făcut încetul cu încetul, în cantități mici de unu sau două kilograme. Indiferent dacă dorești să construiești masa musculară sau doar să slăbești, exercițiile făcute cu ganterele te vor ajuta să îți îmbunătățești starea ta fizică.

Antrenamentul de forță

Exercițiile cu gantere sunt recomandate pentru construirea masei musculare. Lucrul bun este că poți efectua o varietate largă de exerciții în timpul antrenamentului. De exemplu, presa pe pieptul cu ganterele este un exercițiu ideal pentru a-ți crește masa musculară toracică. Ganterele permit o gamă variată de exerciții. Acest lucru ajută la maximizarea stimulării mușchilor toracici pentru a-i defini și întări.

Brațele musculare sunt obiectivul tău?

Gantera reglabilă este perfectă pentru asta! Am putea să-ți propunem mai mult de 100 de exerciții cu gantere care ajută la creșterea masei musculare, dar îți recomandăm să descarci aplicație favotiră, sa-ți procuri 2 gantere și să începi antrenamentul mult dorit.

 

Exerciții de gantere pentru slăbit

Știai că exercițiile cu gantere sunt de asemenea foarte bune pentru a te ajuta să slăbiți? Folosindu-le antrenezi simultan un grup mare de mușchi, ceea ce înseamnă că arzi foarte repede caloriile. Și cu cât mai multe calorii arzi în timpul antrenamentului, cu atât vei pierde mai mult în greutate. Pare logic, nu? Dar să nu uităm că pentru a slăbi mai eficient, trebuie să te asiguri că o dietă echilibrată și să nu consumi mai multe calorii decât arzi pe parcursul zilei.

Forța de prindere a mâinii

Un efect secundar bun al exercițiilor cu gantere este că, în timp ce le folosești, îți antrenezi, de asemenea, involuntar, strângerea mâinii. Pentru a menține greutatea ganterelor sub control, trebuie să ții bara ferm.

Stabilitate, coordonare și abilitate

Efectuarea exerciților cu greutăți este de obicei mai dificilă decât folosirea unui trenajor la sală :D Cu ganterele, pe lângă controlul greutății, efectuiezi mișcări libere, care necesită stabilitate și coordonare. Prin urmare, este recomandabil să începi cu atenție. Asigurate că începi întotdeauna cu o greutate puțin mai mică decât poți ridica de fapt. În acest fel te poți asigura că efectuiezi corect mișcările. Nu eșți sigur dacă faci un anumit exercițiu corect? Nu ezita să soliciți ajutorul unui antrenor! El sau ea nu numai că te vor ajuta să previi rănile, dar îți va oferi sfaturile de care ai nevoie pentru a progresa mai repede.

FAQ

Brațele musculare sunt obiectivul tău? Gantera reglabilă este perfectă pentru asta! Am putea să-ți propunem mai mult de 100 de exerciții cu gantere care ajută la creșterea masei musculare, dar îți recomandăm să descarci aplicație favotiră, sa-ți procuri 2 gantere și să începi antrenamentul mult dorit. Exercițiile cu gantere sunt recomandate pentru construirea masei musculare.
Știai că exercițiile cu gantere sunt de asemenea foarte bune pentru a te ajuta să slăbiți? Folosindu-le antrenezi simultan un grup mare de mușchi, ceea ce înseamnă că arzi foarte repede caloriile. Și cu cât mai multe calorii arzi în timpul antrenamentului, cu atât vei pierde mai mult în greutate. Pare logic, nu? Dar să nu uităm că pentru a slăbi mai eficient, trebuie să te asiguri că o dietă echilibrată și să nu consumi mai multe calorii decât arzi pe parcursul zilei. Efectuarea exerciților cu greutăți este de obicei mai dificilă decât folosirea unui trenajor la sală :D Cu ganterele, pe lângă controlul greutății, efectuiezi mișcări libere, care necesită stabilitate și coordonare.