Masa de Tenis pentru amatori și profesioniști

Masa de Tenis pentru amatori și profesioniști photo

Tenisul de masă este extrem de adaptabil, de fapt este unul dintre puținele sporturi posibile de jucat în condițiile de acasă, fapt pentru care în timpul pandemiei globale, mulți oameni au descoperit sau redescoperit tenisul de masă. Așadar, dacă ești în căutarea unei activități sportive distractive atunci cu siguranță o masa de ping pong ar fi alegerea potrivită.

Scopul jocului ping-pongcool

Scopul jocului este simplu: lovește mingea peste plasă pe partea adversarului tău. Un punct este câștigat de tine dacă adversarul tău nu este capabil să întoarcă mingea în partea ta a mesei (de exemplu, ratează mingea, lovește mingea, dar nu ajunge pe partea de masă sau mingea lovește în plasă) sau dacă lovesc mingea înainte ca aceasta să sară pe partea de masa a adversarului. Regulile sunt simple, dar adrenalina și distracția oferită este maximă.

Masa de tenis potrivita

Noi îți recomandăm masa de tenis smilecare e potrivită pentru jocul în sufragerie, în curtea din spatele  casei și chiar la picnic pe iarbă, pentru că acest model de masa se asamblează ușor și are o formă mini, în comparație cu masa de tenis de mărimi standart.

În cazul în care, ai suficient spațiu și ești în căutarea unui model de mărimi standart atunci noi îți propunem cîteva modele de mese de tenis, în dependență de bugetul pe care îl ai disponibil.

Masa de tenis Giant Dragon 6202 pentru interior. Materialul din care este produsă masa este MDF. Masa este pliantă, iar pentru a putea fi deplasată cu ușurință, masa este echipată cu 8 roți. În prețul mesei este inclusă și plasa.

O altă masă de tenis de masă pe care ți-o recomandăm, este masa de tenis Giant Dragon 2002B, excelentă pentru oricine adoră tenisul mai mult decît la nivel de amator. Suprafața mesei de joc oferă un salt excellent în timpul jocului, iar plierea mesei facilitează foarte ușor manipularea în timpul instalării și a asambării acesteia. Necesită spațiu minim de depozitare. Masa de ping-pong Giat Dragon 2002B vine cu picioare reglabile, precum și roți de blocare reglabile pentru a asigura o suprafață de joc uniformă de fiecare dată. Masa de tenis de masă este excelentă pentru activități comerciale, în condiții de casă sau pentru orice altă activitate sportive în care aveți nevoie o masă de ping pong de calitate.

 

 

Daca ești în căutarea unei mese de tenis calitativă , cu un preț accesibil, atunci vino la noi în magazin pentru a primi mai multe informații și detalii. În stoc avem mese de tenis pentru competiții și turnee sau chiar mese de exterior. Cu siguranță noi te vom ajuta să găsești masa de ping pong potrivită pentru sportul tău favorit.

FAQ

Tenisul de masă este extrem de adaptabil, de fapt este unul dintre puținele sporturi posibile de jucat în condițiile de acasă, fapt pentru care în timpul pandemiei globale, mulți oameni au descoperit sau redescoperit tenisul de masă. Așadar, dacă ești în căutarea unei activități sportive distractive atunci cu siguranță o masa de ping pong ar fi alegerea potrivită. Scopul jocului este simplu: lovește mingea peste plasă pe partea adversarului tău. Un punct este câștigat de tine dacă adversarul tău nu este capabil să întoarcă mingea în partea ta a mesei (de exemplu, ratează mingea, lovește mingea, dar nu ajunge pe partea de masă sau mingea lovește în plasă) sau dacă lovesc mingea înainte ca aceasta să sară pe partea de masa a adversarului. Regulile sunt simple, dar adrenalina și distracția oferită este maximă.
Noi îți recomandăm masa de tenis care e potrivită pentru jocul în sufragerie, în curtea din spatele casei și chiar la picnic pe iarbă, pentru că acest model de masa se asamblează ușor și are o formă mini, în comparație cu masa de tenis de mărimi standart. În cazul în care, ai suficient spațiu și ești în căutarea unui model de mărimi standart atunci noi îți propunem cîteva modele de mese de tenis, în dependență de bugetul pe care îl ai disponibil. Masa de tenis Giant Dragon 6202 pentru interior.