Antrenament Funcțional - doar cu TRX

Antrenament Funcțional - doar cu TRX photo

TRX O MODALITATE UȘOARĂ DE ADAUGĂ EFICACITATE LA ANTRENAMENTUL TĂU ZILNIC 

TRX sau Total Rezistent Exercises – este instrumentul cel mai versatil de antrenament acasă sau în aer liber. Antrenamentul de rezistență cu ajutorul acestor benzi îi va oferi un impuls incredibil metabolismului tău, astfel încît, vei vedea rezultate, după fiecare antrenament.

Adăugarea antrenamentelor de rezistență la rutina ta zilnică de sport, va duce la scăderea procentului total de grăsime a corpului tău. Suspensia TRX te poate ajuta cu adevărat să accelerezi pierderea de grăsime, dacă vei indeplini exerciițile cu regularitate și corect.

De ce anume TRX?

Pentru că este ușor și versatil, are dimensiunile mici și este compact.  Întregul set cântărește mai puțin de un kilogram și este împachetat într-o pungă mică atașată setului. Sistemul de asamblare vă permite să vă bucurați de libertatea de a alege un loc de antrenament, care dă un sentiment de libertate și mărește motivația de a vă antrena, afară în aer liber, la birou sau în vacanță.

Pentru antrenament ai nevoie doar de tocul ușii, o creangă de copac sau orice altceva solid de care ai putea agăța TRX-ul.

Dacă nu ați folosit niciodată un sistem TRX înainte, îți recomandăm să îl încerci cît de curînd!

FAQ

TRX sau Total Rezistent Exercises – este instrumentul cel mai versatil de antrenament acasă sau în aer liber. Antrenamentul de rezistență cu ajutorul acestor benzi îi va oferi un impuls incredibil metabolismului tău, astfel încît, vei vedea rezultate, după fiecare antrenament. TRX O MODALITATE UȘOARĂ DE ADAUGĂ EFICACITATE LA ANTRENAMENTUL TĂU ZILNIC.
Pentru că este ușor și versatil, are dimensiunile mici și este compact. Întregul set cântărește mai puțin de un kilogram și este împachetat într-o pungă mică atașată setului. Sistemul de asamblare vă permite să vă bucurați de libertatea de a alege un loc de antrenament, care dă un sentiment de libertate și mărește motivația de a vă antrena, afară în aer liber, la birou sau în vacanță. Pentru antrenament ai nevoie doar de tocul ușii, o creangă de copac sau orice altceva solid de care ai putea agăța TRX-ul.